top of page

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Издателство „Давид”, собственост на фирма „Давид 508” ЕООД си запазва правото да променя по всяко време настоящите условия като своевременно публикува тези промени в сайта си. Egeniavoinova.com е уебсайт за електронна търговия - виртуален информационен ресурс в Интернет за продажба и доставка на публикуваните в него стоки. Настоящите условия съдържат рамков договор за покупко-продажба между фирма „Давид 508” (Издателство „Давид”) и лицето, което е изявило по електронен път в уебсайта съгласие с настоящите условия.

ПОРЪЧКА

Публикуването на описание и цена на стока в уебсайта на Издателство „Давид” е публична покана по смисъла на чл. 290, ал. 1 от Търговския закон да се направи заявление за покупка в съответствие с тях. Заявка за закупуване на стока се счита за извършена след натискане на бутона „Поръчай”. При посочени неверни данни за адрес и телефон при подаване на заявката не възниква задължение за сключване на договор с Клиента и изпълнение на поръчката. Заявлението за покупка се приема чрез изпращане на съобщение до електронната пощенска кутия на Клиента.

Цени и начин на плащане

Всички цени са в български лева и са с включен ДДС. Указаните цени не включват разходите за доставка. Доставката се осъществява чрез: • Куриерска фирма Еконт - доставя до най-близкия до клиента офис на Еконт или до личен адрес, посочен от клиента. Доставката е в рамките на 2-3 работни дни в зависимост от мястото за доставка. Цената на доставката е съобразена спрямо тарифите на куриерската фирма. Плащането се осъществява чрез наложен платеж при получаването на пратката. Стоката се предава на Клиента или на трето лице, което приема и потвърждава получаването ѝ от името на Клиента. При предаване на стоката Клиентът или третото лице подписват придружаващите я документи. Давид 508 ЕООД спазва закона за Защита на личните данни.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page