top of page
cover2s.jpg

ДАВИД

Не ми се пише за вълшебници и магически прах. Малко ми е като безконтролна необузданост на въображението – щом е вълшебно – няма невъзможни неща. Децата ги обичат – факт, но точно затова си има хора за всичко.

Пише ми се за реалните „чудеса“, за съществуващи неща, които ни заобикалят и за „вълшебството“ да ги забелязваш и преживяваш. „Давид“ е такава история – жива, реална, която се случва всеки ден на някого, някъде… История за „вълшебството“ да разбираш, да цениш, да приемаш, да си добър, нормален и мил, да помагаш и най-важното – да вярваш в себе си. „ДАВИД“ е и история за най-голямото вълшебство – любовта… Любовта, която може да те накара да не докосваш земята с нито една част на тялото си, да обичаш неща, които до вчера си ненавиждал, да оцвети деня ти син на жълти точки, да те провокира да направиш тройно салто от място и, което е по-странното, да си убеден, че си го направил току-що, само защото си се докоснал до нея – чистата любов…И това ако не е вълшебство…

„Давид“ е книга за обичане…

Благодаря за подкрепата и прекрасното отношение, което получавам ежедневно от вас! Идея нямате колко ценя факта, че разгръщате моя книга заедно с децата си!


Автор и илюстратор: Евгения Войнова
Корица: Твърда
Брой страници: 52
Размери: 24 / 25см
Възрастова група: 3+
ISBN 978-619-90986-0-8

Разгледайте ревюта за „Давид“ от някои от водещите сайтове за детски книги:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page